Culturele activiteiten

Hier vind je een overzicht van onze culturele activiteiten zoals literaire avonden, thema-avonden, debatten en workshops.

Open atelier

Ilse van der Laan en Marcha van den Hurk nodigen bezoekers uit om kunst te maken.

DagTijdstip
Iedere maandag13.30 - 16.30 uur
Iedere donderdag13.30 - 16.30 uur

Schrijverscafé

Een ieder die zijn of haar creativiteit in de vorm van proza of poëzie wil uiten, kan terecht in het schrijverscafé op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur. Tijdens het schrijven wordt er niet gesproken. In het laatste kwartier wordt er gelegenheid gegeven de teksten aan elkaar voor te lezen. Voor schrijfmateriaal wordt gezorgd.

DagTijdstip
Iedere woensdag11.00 - 12.00 uur

Percussieles

Iedere zaterdagavond vanaf 18-30 uur kan je in de Pauluskerk terecht voor percussieles. Onder leiding van Juri Kuefner leer je hoe je de trommel kunt bespelen. Iedereen heeft ritmegevoel en dat kan je tijdens zijn lessen beleven en voelen.

DagTijdstip
Iedere zaterdagavond18.30-20.30 uur

Gitaarles

Iedere dinsdagavond van 19.00-20.30 uur kan je gitaarles volgen onder begeleiding van Jaime Nanoha. Heb jij altijd al gitaarles willen volgen of kan jij het al? Je bent van harte welkom om je muzikaliteit te uiten tijdens deze avond. Jaime geeft les op een vrolijke en ongedwongen manier om iedereen tot zijn recht te laten komen.

DagTijdstip
Iedere dinsdagavond19.00 - 20.30 uur

Naaiatlier Studio Zi

Twee vrijdagen per maand is Studio Zi bij ons aanwezig van 13.00 u -16.0uur. Studio Zi is in de Pauluskerk een naaiatelier gestart. De bezoekers kunnen hier uitleg krijgen over hoe je met een naaimachine werkt of er zelf mee aan het werk gaan.

Naast de naaimachine worden er ook andere handvaardigheden uitgevoerd zoals haken, breien etc. Het plan is om met behulp van de bezoekers van de Pauluskerk nieuwe producten te maken (bijv. iPad-hoezen, telefoonhoezen, tassen, knuffels, poefjes, kussens, patchwork producten etc.). Deze nieuwe producten worden voornamelijk gemaakt van kleding die de Pauluskerk gedoneerd krijgt.

DagTijdstip
2 vrijdagen per maand13.00 - 16.00 uur

Spelletjesavond

Iedere zondagavond worden er spelletjes gespeeld in het open huis en op het kerkplein. Vind jij het leuk om te sjoelen, ‘mens erger je niet ‘te spelen of een potje te schaken of te dammen? Kom dan gezellig langs! Aanmelden is niet nodig

DagTijdstip
Iedere zondagavond19.00 - 21.00 uur